AdJob - Joburi in publicitate, comunicare si marketing

Graphic Designer @ Aim At Heart

Suntem agenția de creație Aim At Heart și căutăm un Graphic Designer creativ, pasionat de publicitate, cu skills-uri exersate de cel puțin 3-4 ani. Oferim un loc într-o echipă de creație premiată, cu experiență... vezi detalii »

Consultant PR @ Links Associates

Links Associates, afiliat al celei mai mari companii de PR din lume, Edelman, este în căutarea unui Consultant în PR cu o experiență de minim 4 ani într-o agenție. Ești un bun comunicator și știi... vezi detalii »

Account Executive @ Centrade Cheil

Daca ai minim 1 an experienta in pozitia de Account Executive, ai pus umarul la implementarea unor campanii interesante si nu ai interactionat cu clientii doar pe email, vrem sa afli si tu ca la noi in echipa exista... vezi detalii »

Copywriter @ Geometry Global

La 100 de ani de la Marea Unire, cautăm un copywriter stăpân pe cuvintele sale, cu minim 3 ani experiență, căruia să îi placă și digitalul și comunicarea in-store și brand activation, dar și partea de... vezi detalii »

Account Manager @ V8 Interactive

Ne căutăm un coleg cu câțiva ani buni de experiență, cu chef de treabă, pasionat și dispus să învețe și să îi învețe și pe alții. Cerințe: 3-5 ani experiență ai mai lucrat cu clienți... vezi detalii »

Account Executive @ Propaganda

Cautam un Account Executive curios si inteligent, foarte bine organizat, cu experienta relevanta la pachet in lucrul pe proiecte relevante, convingator si proactiv, profund si atent la detalii. vezi detalii »

Account Manager @ Propaganda

Cautam un Account Manager inteligent, un vanzator care face lucrurile sa se intample, cu tractiune si putere de convingere, cu forta in a coordona clienti, proiecte integrate, echipe interne si colaboratori. Extrem... vezi detalii »

Senior Writer with French @ IBM

Are you ready for IBM? IBM is seeking keen-minded and talented candidates interested in being part of a content creative team, in learning and building their career next to some of the best specialists in the... vezi detalii »

Content Visual & Graphic Designer @ IBM

IBM is looking for a passionate, experienced and creative graphic designer interested in being part of a content creative team, to deliver amazing work to our wide range of clients! You will work on a variety of... vezi detalii »

Senior Writer with German @ IBM

Are you ready for IBM? IBM is seeking keen-minded and talented candidates interested in being part of a content creative team, in learning and building their career next to some of the best specialists in the... vezi detalii »

Artwork & Print Specialist (DTP) @ INDG

INDG is experiencing exciting growth and expansion. The past years the Bucharest office has become the main CG Studio where all our visual content is created. If you join us you'll be part of a young and creative... vezi detalii »

Art Director @ Mediascope

Daca esti un Art Director cu experienta, perfectionist, intotdeauna bine organizat si vrei sa ajungi intr-o agentie unde tot ce se face este best-practice, atunci hai la noi! Vei lucra pe cele mai provocatoare si... vezi detalii »

Video Editor @ Fashion Days

We believe life is subject to constant change, this is why our reason for being is to give change a look. We do not just sell almost 500.000 items of clothing and lifestyle items, we want to inspire and empower... vezi detalii »

Junior Copywriter @ REPUBLIKA

Ești la început de drum și te ghidează pasiunea pentru comunicare și mediul digital? Te simți pe Facebook, Instagram și YouTube ca peștele în apă? Înveți repede și debordezi de entuziasm? Scrii... vezi detalii »

Social Media Planner @ REPUBLIKA

Republika își mărește echipa cu un specialist în social media care să contribuie la creșterea comunităților digitale din jurul unor branduri mari și ofertante. Responsabilități: Dezvoltarea... vezi detalii »

Account Manager @ Makeover Buro

Cautam un Account cu minim 2-3 ani experienta in Publicitate/PR. In calitate de Account Manager  vei fi in controlul unei zone de business pe care o poti construi si extinde in acord cu tintele tale si cu... vezi detalii »

Copywriter @ Smite

Cautam copy cu 3 ani de experienta in agentie si cu toate cele cinci simturi ale advertisingului activate: simtul cuvintelor persuasive, simtul esteticului, simtul echipei, simtul deadline-ului, simtul umorului. vezi detalii »

Account Director @ SMITE

Cautam persoana cu experienta in client service pentru pozitia de account director. Ne dorim sa fie deschisa la provocari, organizata, playful, cu spirit antreprenorial. Experienta in agentii este un must. vezi detalii »

BTL Executive @ :PGM!

Dacă ești trecut prin proiecte mici și mari de BTL - evenimente, lansări de produs, concerte și câte și mai câte, ai mintea ascuțită, organizarea îți vine mănușă și îți place să fii la pas cu... vezi detalii »

BTL Manager @ :PGM!

Dacă ești trecut prin proiecte mici și mari de BTL - evenimente, lansări de produs, concerte și câte și mai câte, ai mintea ascuțită, organizarea îți vine mănușă și îți place să fii la pas cu... vezi detalii »

:PGM! caută ART

Cum știi că e o idee bună să aplici: Ai minimum doi ani experiență de lucru. Ești analitic, atent și împletești creativitatea și curiozitatea astfel încât să fii la curent cu noutățile din... vezi detalii »

Propaganda angajeaza echipa de seniori

Va cautam mai bine de un an si, de fiecare data cand am pus anunt pe IQads, nu ne-ati raspuns. Pentru ca seniorii nu se angajeaza cu CV. Sau nu cred ca o agentie mai cauta “seniori dintr-aia”, nu cred ca... vezi detalii »

Account Manager @ OOH Promotion

Cautam un Account Manager cu experimenta in relationarea cu multinationalele si cu cat mai bune cunostinte in domeniul productiei publicitare. Pe langa abilitatile de Client Service, ar trebui sa aiba si reale... vezi detalii »

Account Manager @ Highlight Agency

angajăm clovni pentru un mediul relaxant de lucru, angajăm jongleri pentru a gestiona clienţii din retail, angajăm acrobaţi pentru permanente provocări în BTL, angajăm contorsionişti, flexibili ca şi... vezi detalii »

Digital Copywriter @ Spoon Media

Ne dorim un coleg cu lipici la limba si la buricele degetelor. Vrem sa aiba curiozitate pentru platformele digitale si sa-si modeleze stilul pentru a comunica cu audiente diferite. Contacteaza-ne!  vezi detalii »

Account Executive @ Mercury360

Ai bifat 2 - 3 ani de experiență ca Account Executive? Îți propunem să continui numărătoarea alături de noi. Cu provocările jonglăm împreună, însă pasiunea și determinarea trebuie să fie în... vezi detalii »

Art Director @ Perceptum

Perceptum angajeaza Art Director cu experienta in design vizual online si offline de cel putin 5 ani in agentii, gandire strategica si originalitate creativa demonstrate prin portofoliul de proiecte, capacitate de... vezi detalii »

Internship @ WebDigital

Invata PPC Marketing intr-un Internship Super-Tare Oamenii pasionati de ceea ce fac tind sa faca pasiunea lor cunoscuta.Asa am descoperit si ca pasiunile comune vor aduce acesti oameni impreuna si ne-am dorit din... vezi detalii »

Digital Associate @ GOLIN

GOLIN cauta Digital Associate   Cautam pentru echipa noastra digitala din GOLIN inca un om pasionat de social media care: Are 2-3 ani de experienta cu campanii de social media; A lucrat cu online... vezi detalii »

Smite cauta Art Director

Cautam Art Director cu 5-6 ani de experienta pentru care OUT IS THE NEW IN. Idei out of the blue, executii out of the box, munca in echipa care lasa toata echipa out of words. Suntem o agentie independenta orientata... vezi detalii »

Graphic Designer @ Clock

We are seeking a new Graphic Designer with a keen interest in copywriting, to join our team. You will be designing a wide variety of things mainly across offline media. To be successful in this position, you’ll... vezi detalii »

Asistent Productie Publicitara @ WOPA

Daca esti genul DIY care isi cumpara mobila ca sa o asambleze singur, daca esti pasionat de tot felul de materiale de care nu a auzit nimeni si ai in cap exact solutia de productie pentru prea creativii care isi dau... vezi detalii »

Account Manager @ FCB Bucharest

Cautam un Account Manager multitasking, cu abilitati de comunicare si project management si cu o experienta de 3-4 ani intr-o agentie de publicitate. Experienta cu proiecte BTL reprezinta un avantaj. Daca cea din... vezi detalii »

Consultant PR @ SmartPoint

Avem un loc nou in echipa pentru un consultant PR, care pune pasiune in ceea ce face si in relatiile pe care le cultiva. Pe langa munca de zi cu zi, va avea ocazia sa dezvolte campanii integrate de comunicare pentru... vezi detalii »

Account Coordinator @ Oxygen

We are looking for a highly motivated professional for the position of Account Coordinator in our Corporate Communications Team. If you have press office, corporate and media relations skills and speak English... vezi detalii »

Art si Copy @ Godmother

Godmother cauta echipa creativa: art si copy (acceptam si jumatati de echipa, va facem noi lipeala). Cu experienta min 2-3 ani, cu drag de munca si interes pentru evenimente/activari. Si in BTL, conceptul este cheia... vezi detalii »

Senior Graphic Designer @ REPUBLIKA

Avem o mulțime de idei frumoase și ambițioase care au obiceiul să se întâmple. Și ne mărim echipa cu un nou coleg care să le ajute să se întâmple frumos! Dacă ai cel puțin 3 ani de experiență... vezi detalii »

Social Media Specialist @ Kanal D

Kanal D porneste motoarele de cautare dupa un specialist în social media. Avem nevoie de un om cu experienta în generarea de continut online si în adaptarea lui la public, un profesionist care... vezi detalii »

Senior Account Executive @ WOPA

Daca ai minim 2 ani experienta intr-o agentie de ATL, daca poti vorbi cu clientul 5 ore incontinuu fara sa te repeti, daca esti fascinat(a) de mixul Strategie, Creatie, Selling si in miez de noapte abia reusesti... vezi detalii »

Account Manager @ WOPA

Daca inca nu te simti obosit(a) dupa 3-4 ani de ATL, atunci nervii tai se potrivesc cu nervii nostri. Cautam un om care nu e plictisit, care nu a ajuns inca sa le stie pe toate, care nu spune niciodata "e vina... vezi detalii »

GOLIN cauta Jr. Creative Spark

Suntem una dintre cele mai premiate agentii de PR din Romania si din lume si prima agentie romaneasca de PR cu echipa dedicata de creatie. Nu credem in limitari & autolimitari, in briefuri... vezi detalii »

GOLIN cauta Media Associate

Echipa noastra de Consumer Communication se mareste cu inca o minte ambitioasa si pasionata de PR. Cautam un team thinker atent la detalii, cu minimum 2 ani experienta in comunicare (agentie de PR/ presa), care sa... vezi detalii »

GOLIN cauta Jr. Media Associate

Suntem in cautarea unei minti pasionate de comunicare pentru agentia de PR #1 din Romania. Daca esti curajos, nu crezi in „nu se poate" si iti place sa scrii in romana si engleza, continua sa citesti :) Ne-am... vezi detalii »

Account Manager iscusit @ DWF

Ne marim echipa si suntem in cautarea unui Account Manager serios si responsabil pentru campaniile incluse in portofoliul DWF.   Ce face un Account in cadrul DWF? Pe scurt, Account-ul este principala... vezi detalii »

Senior ATL Account Manager @ Frank

Do you want to join the teams of a dynamic and growing creative agency? The agency is growing rapidly and as a result of a number of business wins, we're now looking for an experienced and skilful Senior Account... vezi detalii »

Account Manager @ Leo Burnett

Cautam un Account Manager cu drive si putere sa coordoneze client, proiecte, echipe interne si colaboratori. Extrem de organizat, cu experienta de minim 2 ani ca Account Manager intr-o agentie de publicitate;... vezi detalii »

Junior E-mail Marketing @ F64

Sarcini si responsabilitati: Contribuie la dezvoltarea si pozitionarea brandului F64 prin comunicarea in mediul online: Participa la realizarea strategiei de email marketing, conform obiectivelor agreate cu... vezi detalii »

Senior Account Manager @ RTB House

What you will do: Providing excellent customer service through phone and email. Respond to customer requests and inquiries in a professional and timely manner. Assisting customers in the process of launching ad... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Grapefruit

We’re looking for a Digital Account Manager to maximize the value of a Grapefruit. Why is this job meaningful for you? As a Digital Account Manager, you will be the leader that maximizes the value of a... vezi detalii »

Digital Account Manager @ Republika

Republika este o agentie independenta cu 10 ani de experienta pe piata din Romania si internationala. Activitatea agentiei acopera o gama larga de servicii si medii de comunicare si include gestionarea comunicarii... vezi detalii »

Social Media Manager @ Republika

Republika este o agenție independentă cu 10 ani de experiență pe piața din România și pe piețe internaționale. Activitatea agenției acoperă o gamă largă de servicii și medii de comunicare și include gestionarea... vezi detalii »

Copywriter @ DWF

Cautam colegi pentru postul de #Copywriter, care au creativitate, originalitate  si flexibilitate in doze mari, dar si un strop de initiativa, atentie la detalii si spirit analitic.   Daca... vezi detalii »

PR Executive @ Republika

Republika este o agenție independentă cu 10 ani de experiență pe piața din România și pe piețe internaționale. Activitatea agenției acoperă o gamă largă de servicii și medii de comunicare și include gestionarea... vezi detalii »

Account Manager @ McCann Erickson

We are looking for an ATL Account Manager. Musts: 2-4 years in CS, integrated communication Fine creative sense Thinker & doer, able to identify opportunities Strong personality, common sense, friendly... vezi detalii »

Art Director @ pastel

Tu: ești Art Director cu 4-5 ani de experiență. Noi: avem proiecte mari și crafty. Tu: poate cauți să începi anul altfel.Noi: te așteptăm la o cafea și o discuție. Pe curând! vezi detalii »

Paid Internship @ Bright Agency

Who we are We are Bright. We stand for digitally driven creativity and our mission is to lead positive changes for brands, for people and for the world. Bright is about luminous ideas that have the power to become... vezi detalii »

Art Director @ Imagerie

Căutăm ART ca să #makingart. ATENTIE! ACHTUNG! POZOR! ART. ART DIRECTOR! - nu DTP-ist, nu ilustrator, nu graphic designer. CV & Portofoliu - MANDATORY!!! vezi detalii »

CG ARTIST - 3D @ Carioca Studio

Daca doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic, sa participi la proiecte cu care te poti lauda, sa faci tot timpul ceva nou, sa nu te plictisesti, atunci trimite CV-ul si portofoliul (obligatoriu). Cerinte... vezi detalii »

Copywriter @ Mercury360

Mercury360 angajează Copy. Pros: Oamenii. Sunt cool și autentici. Vrei, nu vrei, o să-ți faci prieteni.   Liviu. Are răbdare și disponibilitate să dezbată orice începe cu “am o idee”. Așa... vezi detalii »

Web Designer @ MRM//McCann

MRM// McCann cauta web designer. Ce avem noi: Conturi numai unul si unul, de la FMCG pana la finance sau retail. Work super variat, de la joburi mai mici pana la briefuri regionale si proiecte globale. Colegi... vezi detalii »

Copywriter @ MRM//McCann

MRM//McCann cauta copywriter pentru relatie serioasa. Swipe right daca: Ai macar 2 ani de experienta, cu puncte bonus daca vii din digital. Esti om de idee, dar stii ca ideea fara craft e ca tortul fara... vezi detalii »

Social Media Specialist @ Minthical

The Bucharest office of Minthical Switzerland is looking for a young digital savvy colleague that can reflect our creativity and our client’s business vision through Social Media content.  We are looking... vezi detalii »